Tävling

Hjesan jag tävlar om en design just nu.Här är tävlingen--------> här=) man får en design o får byta bild o text.Va med o tävla du oxå

Hallowish!

Hallo+w+ish=hallowish, hihihihih! Jajaja, idag har jag varit med Lilly, Sara och Lina på stranden. Vi solade och badade och hade kul! Idag igen var det några killar som spanade in mig och Sara! Dom kollade på oss och visslade! Vi hade såååå kul, jag och mina små sötnosar! L+S+L+N= SANT FOREVER <3

Ska baka en kaka med ***** i,haha!



                           


Hej snart ska denise komma hem till mig och sova över hos mig.Vi ska ha några gäster så mamma sa att hon tyckte vi kunde baka lite så jag o denise ska baka,men det dom inte vet är att vi ska göra ett bus.När kakorna är klara ska jag o denise göra något jättebusigt,lite bus som kissie o amir brukar göra lixom.Vi ska sätta in plastmyror i kakorna så alla tror det kommit in myror i deras kakor hahahahahahahah! Sen ska jag och denise ta kissie bilder! Vi ska ta på oss mammas ljusa löshår hon hade en gång på en maskerad,det ska vi låna sen ska vi sminka oss mitt hellokitty smink från h&m men vi ska långa mammas rosa läppstift.Det ska bli riktigt kul! Sen ska vi se på en läskig film och poppa popcorn yehaaaa!

Solig dag och stranden med kompisar!

Hej jag och sacha och liljon hade jättekul,albin o niklas kunde inte komma.Men två andra killar spannade in "oss" njaa men mej spanar dom in som jag sa.Dom hette tobbe och eriik.Erik var hur söt som helst!!!! Vi badade iaf och åt glass sen grävde vi ner liljon i stranden.

en solig strandag! Nu ska skirva ut lite bilder på kissie och sätta henne i min kissiebok =D!

tjena hej tjo hejsansvejsan hallå tja hejdär!



Hejssan.Jag bara njuter av sommarlovet,ska va som en äkta blondin på stranden idag heeh.Idag ska jag och sacha och liljon åka o bada vi kanska ska fråga om Albin och niklas vill vfölja med.Vi ska typ bada o sådant.Jag ska sola mig lika brun som kissie hon är så vackert! Besök världens bästa brud : http://kissies.se/ nu ska jag iaf göra mig i ordning för strandkul.Hejdåhejhejbyebye from [email protected]



look of today:något i den här stilden så att jag liknar kissie,albin och niklas kmr säkert inte kunna slita sig loss från blicken....på mig.



Kisse!

Kissie är totlat överlägsen,hon är coolast,snyggast,sötast,häftigast och helt totlat bääääääääääst!!!!!! Här är en söt kissie<3
            
   

Godmorgon på er!

HejsanSvejssan! Hoppas ni har det bra, men inte lika bra som mej såklart!! Gå in på kissies blogg den äger så hårt, som min blogg då! Hejdå på er o ha det bra!

Dagens outfit!

Hejsan! Jag fattar att ni undrar hur jag ser ut, så här kommer dagens outfit! Jag kanske råkade lägga ut lite sent, men man kan inte alltid få allt i rätt tid! Min klädsel idag var kall, jag trodde det skulle bli varmt juu! Jag la in en mindre bild för att ingen skulle kunna se precis likadan ut som jag, jag vet att det finns många som vill det men ni får hålla er till tåls. Hallå? Ni kan ju sätta på er nått eget! Vill inte vara dum så jag skriver lite om vad jag har.



Jaa, så såg jag ut idag. Snygg va?? I alla fall:

vit tjoktröja från H&M
pastellrosa t-shört (syns inte) JC
byxor säger jag inte
skor (syns inte heller) nilssons elr nåt
ett rosa hårband som matchar pastell tshirten.

Pling plong, hejdå!

regnit o tråkit o en ny liten låt

hejsan allihopa! Nu är det regn & det är inte kul! Jag kom nyss på en liten låt, (det är ju ganska lätt för mej om man säger så, jag har ju talang!) men den tänker jag inte skriva, för då kmr bara alla o härma mej! alla härmar lixom mej o kissie, o vi tycker att det är ganska irriterande så kan ni sluta härma oss hela tiden!!Tack! Det var bara det jag vile säga, puss puss allihopa!
// Ninka


Kissies!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD

 här är coola kissie!!! Hon är verkligen jäätte cool,snyggt hår och mycket fina smink! Jag är världens fans till henne,hon är hur bäst som heslt någon gång ska jag denise,líljon,maja,sahcha och amanda ge henne en persent och be om hennes autograf.Vi är vänner och alla älskar kissies.Vi ska söka upp henne på något vis och ge henne en dyr och jättefin present.Liljon är min bästis och sen Denise maja och amanda är från ridningen och sacha från klassen.Tjingeling i äppelskogen hahahahahahhaha! JAG ÄLSKAR KISSIES <3

Förklaring!

Hejsan igen! Om ni undrar varför jag kallas Ninka ( ni alla som inte känner mej asså!!) så är det för att jag Heter Nina Karlsson. Alltså blir det Nin från NINa o ka från KArlsson! Ha det bäst mina läsare, o ni e ju många!! Hejdå från världens bästa, sötaste,snällaste,gulligaste,bästaste Ninka som ni vet varför jag heter så!



-Det är jag det!

Polly!!!!

 här är världens bästa häst!!!! Polly är jättefin och hon r min o majas!!!! Imrogon fyller Polly 7 år!!!!

Fråga mej!!

Hejsan allihopa, igen! Nu får ni chansen att fråga fantastiska mej! Så fråga bara på så svarar jag på allt ni undrar! Nu, nu,nu,nu, fråga mej!! Tjiiingeling hejsan svejsan!

Färdig!!

Äntligen blev jag färdig med min superfina header! Här kommer en bild på den bara för att den är så fin!



Jaa, den är verkligen riktigt fin! Stilren & klassisk men ändå personlig. Hur bättre kan det bli?

Friends forever :)))))


 It was me and u.


It was me.


It was u.

Hej har en ny blogg




Hej har tagit bort min gamla och bytt till den här.Jag är 11 år och kommer från saltsjöboo. Jag heter Nina men kallas ninka oc jag gillar badminton,sjunga,rida hoppa studsmatta och vara med vänner. Jag vet ni typ kommer älska min blogg och kissies så klart! Fast jag kommer bli nya blogggudinan men lycka till ändå kissie! Hejsvejs lingongren!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0